Tjenester

Grafisk design

Render har lang erfaring innen grafisk design i alle medier og applikasjoner, fra reklamekampanjer, bedrifts-profiler til brosjyrer og visittkort.

3D-modellering

3D-illustrasjon og animasjon gjør oss i stand til å vise publikum hendelser som vil være umulig å se i det virkelige liv – hva skjer på bunnen av en oljebrønn, eller inne i en forbrenningsmotor?

3D visualisering kan realistisk og nøyaktig illustrere dette på en fantastisk og spektakulær måte. Det er bare fantasien som setter grenser!

GIS- og GEO-TEGNING

Tekniske fremstillinger kan bli mye mer og lettere tilgjengelig hvis vi får sette vårt preg på dem. La oss gjøre geologi, seismikk eller kart bedre! Vi har geotegnere med over 20 års erfaring!

  • Render tilbyr spennende GIS karttjenester til de fleste bransjer.
  • Geologisk tegning, bl.a. Kryss-seksjoner, logger, strat-linjer, korrelasjoner, logger, seismikk, kart mv.
  • Design og produksjon av permer, med skillekort, rygg, minnepinner osv.

Web-Tjenester

Nettside / nettbutikk

Nettsiden er bedriftens fingeravtrykk på nett, og Render leverer nettsider / nettbutikker tilpasset kundenes behov. Nettsidene er responsive og bygges med tanke på at det skal være enkelt å jobbe med SEO på nettsiden.

Verktøy vi bruker på våre nettsider er WordPress og WooComerce.

Google AdWords

Google er den største søkemotoren i markedet i dag. Da er det en selvfølge at Render kan tilby sine kunder annonsering gjennom denne kanalen. På Google handler det om å være tilstede på den første siden for å være et alternativ for kundene.

Er ikke nettsiden det, er man heller ikke et alternativ. Med en god Google AdWords kampanje vil en nå ut til de kundene en ønsker der de er.

Facebook

De siste årene har antall bedrifter som annonserer på Facebook økt betraktelig. Grunnen til dette er at annonsering på Facebook genererer mer trafikk til nettsiden, flere kunder i butikk, tilstedeværelse inn mot rett målgruppe og ikke minst branding av bedriften.

Render hjelper med vanlige innlegg på bedrifters Facebook side, eller annonsering via Facebook.